Några tips för att välja solceller

classic Classic list List threaded Threaded
1 meddelande Alternativ
Svara | Threaded
Open this post in threaded view
|

Några tips för att välja solceller

Norden Solar
Det finns ett antal faktorer som måste beaktas när du väljer solceller för ditt solsystem. I allmänhet, ta helst inte endast ett köpesbeslut beträffande pris. Följande tips kommer att guida dig till att välja de bästa solceller för ditt hus.

Kostnad
Det är den viktigaste faktorn när vi väljer solceller. I allmänhet beror kostnaderna för solpaneler på varumärket, kvaliteten på material, storlek, garantitid, intyg och reklam. Ibland berättar priset kvalitén. Men ibland beror det låga priset på vilka olika leverantörskanaler som används. För Norden Solar är anledningen till att vårt pris är så konkurrenskraftigt i Sverige för att vi behandlar förstklassiga tillverkare direkt och inte via någon återförsäljare.

Kvalitet
När du tänker på kvalitet, kan du överväga både tillverkare och material. Det finns tusentals tillverkare i världen, så du måste bestämma vilken som är tillförlitlig. Det är viktigt att se om dessa tillverkare får certifikat som CE, TUV, UL för olika länder. Och, glöm inte att be om nivån av material egenskaper. Till exempel kan vissa tillverkare använda B-nivå solceller istället A-nivå solceller. Skillnaderna mellan A-nivå och B-nivå solceller är bara olika utseenden. Se följande bilder. För Norden Solar, lovar vi att vi bara ger världsklass tillverkarnas produkter med nödvändiga certifikat. Våra produkter är kvalitet bevisade av kunder från olika länder.

Garanti
Garanti är också en viktig indikator på tillverkarens förtroende för sina produkter. Alla våra paneler har 25 års garanti period. Lågkostnadsvarumärken och även ”välkända varumärken” kan gå i konkurs eller försvinna över en natt. Så garantin kommer endast att hedras så länge företaget är verksamt. Så ditt val av distributör är mycket viktigt och de är ansvariga för det här jobbet. För Norden Solar väljer vi bara leverantörer som har tillverkat solpaneler över 5 år och som även arbetar på ett bra sätt nu.

Storlek och Watt
Kunderna måste överväga om storleken på deras tak eller deras budget. Utgången av paneler påverkar storleken på dina solpaneler. Du behöver tänka på att ditt system är tillräckligt för att driva dina apparater. Om du tror att du kommer att behöva lägga till fler paneler på ditt tak, behöver du se till att du kommer att ha tillräckligt med utrymme för det.

Från: www.nordensolar.se

Om du har några frågor angående solceller, lägg det här och vi kommer att göra vårt bästa för att besvara dina frågor.